Despre

Un blog dedicat în principal relațiilor de cuplu, un blog născut din pasiunea pentru evoluția individuală și în cuplu a două suflete pereche care s-au întâlnit și au ales să se bucure de viață împreună.

Despre noi:

Raluca Rusu este NLP-coach, consilier și trainer de dezvoltare personală și specialist în terapia de cuplu. Susține conferințe, workshop-uri și seminarii pe teme de mare interes în acest domeniu și oferă consultații individuale. Principala ei preocupare este îmbunătățirea și armonizarea relațiilor de cuplu, precum și evoluția
personală individuală. Este autoarea cărții “Ghidul Relației de Cuplu“, o carte practică, devenită bestseller încă din faza de precomenzi. Cu o pregătire în acest sens, prin formările profesionale pe care le-a urmat de-a lungul timpului, Raluca se bucură de recunoaștere printre consilierii de cuplu din Cluj-Napoca. A fost invitată ca speaker în cadrul mai multor evenimente de dezvoltare personală, precum și de spiritualitate. Printre proiectele sale actuale se numără Cursul ”Metode de Autovindecare”, un curs complex de transformare personală, care abordează ființa umană la nivel holistic. O altă realizare este proiectul de față – Jurnal de Cuplu – conceput alături de soțul ei, Daniel Rusu. Acest proiect vine sub forma unui blog de dezvoltare personală pentru parteneri – în cuplu și individual, precum și sub forma unor programe special concepute pentru cupluri. Mai multe despre Raluca aici: https://ralucarusu.wixsite.com/ralucarusu

Daniel Rusu este cadru didactic universitar, consilier de orientare în carieră și de dezvoltare personală, coach de masculinitate și sexualitate masculină. Cu o pregătire amplă în spate și formări de specialitate, Daniel este căutat de bărbați din România, dar și din alte țări, pentru a-i ghida pe calea descoperirii de sine, dezvoltării personale și cultivării masculinității. El organizează bilunar cercul de masculinitate din Cluj-Napoca. A fost invitat ca speaker în cadrul mai multor conferințe și evenimente de dezvoltare personală. În cadrul universității la care predă, Daniel organizează un proiect de dezvoltare personală și profesională pentru studenții săi. În cadrul acestui proiect, Daniel aduce specialiști din diferite domenii, pentru a le vorbi studenților.
Mai multe despre Daniel aici: http://danielrusucoaching.wixsite.com/danielrusu

Împreună, Raluca și Daniel organizează workshop-uri și evenimente pentru cupluri, atât în țară, cât și în afară. Printre evenimentele internaționale se numără workshop-uri organizate în Franța, Italia, precum și tabere pentru cupluri în Grecia, Bali și în Thailanda.

 

 

Dacă îți plac articolele noastre, ne poți susține printr-o donație!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.