METODE DE AUTOVINDECARE – 20-22 Noiembrie 2015 – Cluj-Napoca

flor

Te invit să faci loc în viața ta pentru lucrurile pe care ți le dorești!

Acest curs este special conceput pentru a te ajuta să înțelegi planurile ființei tale (mental, fizic, emoțional și spiritual) și pentru a începe o vindecare profundă, eliberându-te de convingerile sau aspectele care nu îți mai servesc și constituie un blocaj în evoluția ta. Vei scoate la suprafață acele răni emoționale sau dezechilibre interioare care te țin pe loc și te voi ajuta să lucrezi cu ele și să le vindeci. Am ales câte o serie de exerciții pentru fiecare plan, astfel încât să poată fi cuprinse toate aspectele ființei tale.

Ce ai de câștigat dacă alegi să participi la acest curs?

• Înainte de toate, vei conștientiza care sunt rănile și obstacolele cu care te confrunți în acest moment în viața ta. Atunci când anumite șabloane ne sunt servite în mod repetat, există în spatele lor un mesaj pe care refuzăm să-l vedem. De pildă, dacă la fiecare loc de muncă de până acum te-ai simțit neîndreptățit(ă) sau neapreciat(ă) sau ai dat peste același tipar de șef…sau dacă, în plan personal, ai experimentat aceleași lipsuri și nemulțumiri în cadrul fiecărei relații de cuplu pe care ai avut-o până acum, atunci putem spune că există niște convingeri bine înrădăcinate în subconștientul tău care te țin pe loc și nu îți permit să evoluezi. Odată ce ai identificat aceste convingeri, ai făcut deja un prim pas spre vindecare. Vei scăpa astfel de convingerile limitative și îți vei contura un set nou de convingeri potențatoare, care să te susțină în crearea vieții pe care ți-o dorești.
• Vei învăța să meditezi, să-ți controlezi gândurile și mintea, făcând din Ego-ul tău un partener și nu un dușman. Odată ce ți-ai recăpătat controlul asupra minții tale, vei putea să accesezi orice îți dorești, fie că este vorba despre iubire, sănătate, abundență financiară sau alte lucruri care vrei să se manifeste în viața ta.
• Vei avea parte de exerciții fizice care vor contribui la armonizarea energiei în corp și la deblocarea centrilor energetici, echilibrându-i și permițându-le astfel să funcționeze la potențial maxim. Vom face exerciții ușoare de gimnastică, alternate cu exerciții ușoare de Yoga. Am mai pregătit meditații și exerciții de echilibrare a chakrelor, deoarece acestea au un rol semnificativ în vindecarea corpului fizic. Cu această ocazie, vei afla totul despre chakre.
• Vei identifica acele aspecte care nu îți permit să ai parte de relații armonioase. Te vei elibera de corzi care nu-ți mai folosesc și îți vei vindeca rănile din copilărie și din relațiile anterioare, scăpând de imensul bagaj emoțional pe care îl cari de atâta timp după tine și care nu îți mai servește la nimic. Astfel, vei face loc Iubirii și Armoniei în viața ta.
• Îți vei cunoaște și vindeca copilul interior, care îți va aduce apoi inspirație și creativitate nelimitată. De asemenea vei avea șansa să-ți vindeci relația cu părinții, prin exerciții de iertare și eliberare.
• Vei învăța să-ți accesezi Sinele Superior și să interpretezi mesajele pe care acesta ți le transmite. Noi deținem deja răspunsurile la toate problemele noastre. Vei învăța, așadar, să găsești soluții imediate pentru situațiile cu care te confrunți.
• Vei învăța cum să te raportezi la oameni, cum să-i înțelegi și cum să faci să nu te mai lași afectat de acțiunile celorlalți.
• Vei înțelege care sunt mesajele corpului tău și vei învăța să le interpretezi. Vom vedea care sunt mesajele problemelor de sănătate cu care te confrunți și cum te poți vindeca.
• La finalul cursului te vei fi vindecat de multe din rănile pe care nici nu ai fost conștient(ă) că le ai și vei știi când și cum să-ți activezi potențialul interior, manifestând orice îți dorești în viața ta. Exercițiile pe care le vei învăța pe durata cursului îți vor fi utile de-a lungul întregii vieți.

Facilitator

Sunt Raluca Rusu și te voi îndruma pe parcursul întregului curs. În plan profesional, sunt NLP-coach format în cadrul Institutului Kutschera din Austria în metoda Resonanz, sunt trainer acreditat ANC și practicant al tehnicii tibetane de vindecare Prananadi, al tehnicii de vindecare Theta Healing și, ocazional, practic Terapia cu Îngeri. Mai multe detalii despre mine găsești pe site-ul meu.
În plan personal, sunt soția unui bărbat minunat, Daniel Rusu, împreună cu care am creat site-ul www.jurnaldecuplu.com, un site dedicat vindecării și evoluției în cadrul relației de cuplu. De asemenea, sunt mândră mămică a doi minunați băieți, de la care învăț zi de zi câte ceva nou și important.

Programul cursului

Perioada de desfășurare: 20 – 22 noiembrie 2015
Vineri, 20 noiembrie – între orele 18:30 – 21;
Sâmbătă, 21 noiembrie – între 10 – 19 – cu două sau trei pauze a câte 10 minute și pauza de masă de 1 oră;
Duminică, 22 noiembrie – între orele 10 – 17 – cu două sau trei pauze a câte 10 minute și pauza de masă de 1 oră.

Locația exactă va fi anunțată ulterior persoanelor înscrise oficial.

Costul cursului

Dacă te înscrii și achiți avansul până în data de 31 octombrie 2015, plătești doar 444 lei.
După această dată costul cursului va fi de 555 lei.

Pe lângă investiția în sănătatea și dezvoltarea ta personală, costul cursului include:
– Materialele de curs;
– Suportul propriu-zis de curs;
– Cafea, ceai, apă, micul dejun pentru sâmbătă și pentru duminică,
– Costurile aferente închirierii spațiului.

Înscrierea se ia în considerare după achitarea unui avans de 200 lei în contul RO96 RZBR 0000 0600 0884 8169 deschis la Raiffeisen Bank pe numele de Rusu Raluca Mihaela.

Neparticiparea la curs NU va atrage după sine restituirea avansului, însă se va oferi un voucher de reducere în valoare de 200 lei pentru cursurile viitoare.

Vă aștept cu drag la un weekend întreg dedicat vindecării, evoluției și transformării personale!

Pentru o cât mai bună organizare, vă rog să completați acest formular: