SERI DE MEDITAȚIE – Cluj-Napoca

meditation2

Într-o lume atât de agitată și tot timpul ”pe fugă”, abia ne mai găsim timp pentru noi înșine. Începând cu luna aprilie voi ține săptămânal câte o seară de meditație, fiecare având o anumită tematică.Am ales să încep acest program cu scopul de a-i ajuta pe oameni să-și găsească liniștea, aducându-i în prezent, în inima lor.

Meditaţia este un răgaz de linişte, un proces şi o stare de relaxare, reflecţie şi contemplare. În timpul meditaţiei au loc reacţii contrare celor produse de stres: pulsul şi tensiunea arterială scad, respiraţia devine mai lentă şi muşchii se relaxează.
Are, de asemenea, un efect de calmare şi deseori generează o prezenţă mai intensă, încredere, un sentiment de conectare şi autocontrol.
Meditaţia nu solicită mintea în nici un fel. Uneori, când scapă de sub povara solicitărilor, deciziilor sau problemelor de fiecare zi, mintea se limpezeşte şi îşi manifestă creativitatea. Când lăsăm mintea să se liniştească, inconştientul scoate la lumină chestiuni importante şi ne ajută să dobândim mai multă înţelegere, un plus de discernământ sau o perspectivă mai profundă.

Prima seară va fi miercuri, 8 aprilie 2015. Locația va fi anunțată ulterior participanților.

Investiția ta: 20 lei.

Pentru o mai bună organizare, am rugămintea să vă înscrieți completând acest formular.

Evenimentul poate fi găsit și pe Facebook.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.