Recunoasterea FRUMUSETII INTERIOARE

Priveste in interiorul tau. Respira adanc de cateva ori. Cu fiecare inspiratie adu lumina in tine. Si cu fiecare expiratie simte cum te adancesti in interiorul tau, pana in cel mai adanc punct din suflet, acolo unde nicio intrebare nu ramane fara raspuns si nicio mangaiere fara zambet. Daca te cufunzi suficient in el ai sa incepi sa simti o caldura placuta, de altfel destul de cunoscuta tie, la nivelul pieptului – in dreptul inimii. E acea senzatie de calm, de pace, de “acasa”. E o stralucire interioara ale carei raze ating tot ce se aflla in jurul tau. Radiezi! Esti lumina! Esti iubire! Esti TU!

Aceasta stare de iubire a tot ceea ce este iti cuprinde intreg corpul si simti cum te “dematerializezi” in particule de fericire, simtind totul AICI si ACUM, traind prezentul din interior si bucurandu-te de tine.

Esti energie pura si stralucire. Esti efervescenta si suculenta Intregului. Datorita tie, FEMEIE, totul prinde viata si culoare in acest Univers. Esti viata insasi!

Cand tu te daruiesti lumii, aduci tot ce poate fi mai bun, mai pur si mai frumos atat in plan fizic, cat si in plan spiritual. Esti intruchiparea Eternului Feminin, esti materializarea iubirii, a frumusetii, a bucuriei. Fara tine, nimic n-ar mai fi la fel. De fapt, fara tine nimic n-ar mai FI.

Cand lasi ca aceste daruri ale tale sa iasa la suprafata, binecuvantezi Universul, care se inchina in fata frumusetii tale. Nu exista forma de energie care sa nu raspunda iubirii pe care tu o manifesti cu intreaga ta fiinta.

Atunci cand razi sau plangi, cand soptesti sau urli, cand zambesti sau te incrunti, cu fiecare gest al tau, mai scrii un capitol de frumusete. Esti unica in frumusetea ta si tot ce tu creezi este divin. Esti parte din Dumnezeu si Dumnezeu e parte din tine. Esti unul si acelasi lucru cu Tot Ceea Ce Este. Esti parte din fiecare om pe care-l intalnesti si fiecare om e parte din tine. Cine se vede ori se recunoaste in tine, e Iubire. Nimic din jur nu ar exista daca tu nu ai fi.

Acolo unde e bine, e armonie si e pace, esti TU. Acolo unde rasare Soarele si in celalalt capat, unde apune, esti tot tu. In toata frumusetea naturii care ne inconjoara esti tu, mereu tu, neobosita si plina de viata, dansand pe ritmul iubirii, lasandu-te daruita de ea.

Spui “DA” vietii si o traiesti cu bucurie. Stii sa incanti ochiul care te vede si sa fericesti inima care te iubeste. Si atunci cand te lasi purtata de viata, esti minunata in stralucirea ta si nimic nu iti sta in cale.

Cand ochii tai zambesc, se lumineaza noaptea si cand oferi iubire, TOTUL e luminos. Pentru ca atunci cand esenta ta se manifesta si stralucesti precum lumina divina, esti frumusete absoluta, esti fericirea suprema, esti culoare vie, esti foc si apa si aer si pamant. Viata incepe sa infloreasca si voci de ingeri incep sa-ti cante ode de celebrare a ta.

Lasand frumusetea din tine sa se reverse in afara, peste tot ce vezi si ce iubesti, transformi lumea. Cu fiecare cuvant al tau se naste o noua poezie si cu fiecare ton, un nou cantec. Esti muza si asa ai fost mereu – o inspiratie divina pentru muritori. Ai fost mereu o binecuvantare a lui Dumnezeu, caci nici Adam si nici Universul insusi nu au fost completi fara tine.

Daca inainte sa existe ceva – orice – a fost Nimicul si acest Nimic a fost reprezentat de mister, atunci chiar “nemanifestarea” de dinaintea inceputurilor a fost tot parte din tine, caci misterul e recunoscut ca apartinand Femeii. Misterul insusi e o forma de Etern Feminin.

Ca apoi, in contopire cu Yang, fara a exista separare, ai devenit Yin, asta este o alta forma de exprimare si experimentare a spiritului si a lui Dumnezeu.

Cand tu incepi sa dansezi, manifestandu-ti esenta prin libertatea fizica pura, forta vitala iti raspunde, miscandu-ti trupul cu armonie si imbalsamandu-ti sufletul cu bucurie. Caci esenta ta e frumusetea pura si stralucirea de la ea vine.

Privindu-te pe tine, ma vad pe mine, caci oglindirea frumusetii tale e atat de puternica incat ma infrumuseteaza si pe mine. Sunt frumoasa pentru ca tu esti frumoasa. Si dansez in sufletul colectiv feminin alaturi de tine, ba mai mult: sunt Una cu tine! Si te traiesc in fiecare zi, purtand cu mandrie bogatia sufletului tau – frumusetea care radiaza din tine!

Iti multumesc ca ma hranesti cu viata si lasi iubirea sa-mi curga prin vene, pentru ca si atunci cand eu sunt trista, tu ma inseninezi respirand din mine, preluandu-mi corpul si traindu-ma pentru a-mi aminti Cine Sunt.

Si poate ca am zilele mele de tristete in care ma simt a nimanui si traiesc confuzie si neliniste in interiorul meu, dar privindu-ma in oglinda, te regasesc pe TINE, frumusetea pura a Eternului Feminin. Te manifesti prin ochii mei, care sunt ca si o poarta de legatura intre noi: eu aici, in plan material, traind scufundata in iluzie, iar tu acolo, in ochii din oglinda ce-mi sta in fata, fiind Ceea Ce Esti si amintindu-mi si mie. Te vad! Apari ca o licarire micuta de speranta, un foc de lumanare aprinsa in suflet. Si-atunci zambesc lasandu-te sa iesi la suprafata. Acum MA vad si pe mine si nu mai imi e strain nimic din ce era de neinteles sau de neexprimat in cuvinte. Ma recunosc! Sunt EU! Si…ah…ce dor mi-a fost de mine!

Acum hotarasc sa ma abandonez in Iubirea Divina, regasindu-te si regasindu-ma pretutindeni. Las mastile sa cada, sa nu-mi mai stirbeasca sau sa-mi acopere din adevarata mea frumusete, din ceea ce sunt, din ceea ce am de oferit si de aratat.

Ma bucur de unicitatea mea, de divinitatea mea exprimata prin frumusetea mea interioara.

Sunt binecuvantata si tot ce mai am de facut e sa celebrez ziua de AZI…in fiecare zi, sa ma iubesc si sa ma recunosc in tine, sa-mi las inima deschisa ca sa poata curge prin ea fluxul de iubire de care sunt capabila.

Iar tu, minunata Femeie, primeste-ma in viata ta, recunoscandu-ti frumusetea, cultivand-o si exprimand-o in toate modurile posibile si imposibile. Caci ce daruiesti lumii se intoarce inzecit catre tine.

A-ti arata frumusetea inseamna a-ti manifesta divinitatea, a te darui pe tine si a-i lasa pe ceilalti sa se bucure de tot ce ai tu de oferit. Daruind, primesti. Si fericirea te urmareste pretutindeni, pentru ca modul in care stralucesti o atrage.

Fii un ocean de iubire. Fii adanca, libera, salbatica, precum oceanul si lasa bucuria sa se reversa din tine. Arata-ti frumusetea prin valuri de iubire. Manifest-o, exprim-o. E darul tau pe care-l poti face omenirii. Lasa, asadar, omenirea sa se bucure de frumusetea ta!

Omul atins de frumusetea ta e un om binecuvantat, caci femeia a fost mereu o sursa de inspiratie pentru toate tipurile de artisti – pictori, scriitori, muzicieni, poeti. Femeia e o arta vie, e stralucire si iubire.

Bucura-te de feminitatea ta si lasa-te traita in stilul ei. Esti minunata in toate formele pe care le exprimi si nu te indoi nicio secunda de puterea frumusetii tale. Da-ti voie sa simti binecuvantarea divina prin rolul de femeie ce ti-a fost incredintat. Foloseste-ti darurile cu intelepciune si primeste toata recunostinta Universului pentru existenta ta!

Image

One thought on “Recunoasterea FRUMUSETII INTERIOARE

  1. Pingback: Imaginea de sine – un criteriu al (dis)funcționalității relației | Jurnal de cuplu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.