Sărbătorește-ți Viața alături de noi în 25-26 aprilie la Cluj-Napoca

asta

Ne bucurăm să vă anunțăm că vom fi speakeri la cea de-a opta ediție a singurului eveniment grandios de transformare personală din România – ”Sărbătorește-ți Viața” – eveniment care aduce la un loc specialiști din diferite domenii, autori de dezvoltare personală, doctori, terapeuți și traineri renumiți.

”Sărbătorește-ți Viața” are loc de două ori pe an la Cluj-Napoca. Ultima ediție (cea de-a 7-a a avut loc în 22-23 noiembrie 2014) și a reunit importante personalități din domenii precum medicină, psihologie, astrologie, terapii alternative etc. De această dată, conferința aduce nume noi și subiecte îndrăznețe. Programul îl puteți găsi aici, iar informații despre invitații acestei ediții – aici. Noi vom vorbi despre vindecarea și evoluția în cadrul relației de cuplu.cover

Este destul de greu de povestit despre ce este și ce face acest eveniment. De-a lungul timpului, evenimentul a ajuns să se creeze și să crească singur, devenind o entitate de sine stătătoare, care pe lângă nenumăratele informații, exerciții, conștientizări și realizări, aduce magie în viețile oamenilor. De ce? Deoarece, în energia sa, acest eveniment are capacitatea de a deschide oamenii către propria dezvoltare, de a-i ajuta să se asume, punându-se fiecare pe calea sa. Ce se întâmplă, mai concret? La această întrebare nu vă pot răspunde, întrucât acest eveniment nu se poate descrie în cuvinte. E un eveniment care se trăiește, se simte! Testimoniale puteți găsi, însă doar prin prezența voastră acolo puteți înțelege cu adevărat despre ce este vorba.

Pentru mai mai multe detalii și pentru înscriere, vă invităm să vizitați pagina evenimentului: www.sarbatoresteviata.ro.

Să ne vedem cu bine la eveniment!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.