Se întâmplă acum…

spiritual1

Trăim într-o epocă a trezirii, în care oamenii refuză să se mai lase teleghidați de societate, de dogme religioase ori politice. Avem parte de deschiderea conștiinței în fața Vieții, în fața Universului, în fața a tot ceea ce există. Chiar dacă mai este cale lungă până la a ne asuma cu toții ceea ce suntem, important este că omenirea a început să pășească pe această cale.

În ultima vreme, oamenii au parte de conștientizări importante vis-a-vis de ceea ce sunt, de unde vin și încotro se îndreaptă. Realizează că nu mai pot da vina pe ceilalți pentru propriile trăiri, nu se mai pot preface a fi inconștienți când ”trezirea” a avut loc. Și încep să aleagă având la bază conștiința libertății: ei știu că sunt liberi să aleagă în fiecare moment exact ce își doresc și încotro doresc să se îndrepte propria lor viață. Și dacă se lasă așteptați de Univers, nu pot rămâne la nesfârșit acolo…se forțează singuri să se ridice, să aleagă, să mai facă un pas.

Suntem foarte norocoși că am prins perioada aceasta pe Pământ. Nu cred că au mai fost suflete înaintea noastră care să fi trăit atât de multe într-un mod atât de intens și într-un timp atât de scurt. Suntem binecuvântați să fim.

Lucrurile se întâmplă cu o viteză amețitoare acum. Suntem ca într-un carusel care pare să meargă tot mai repede și mai repede. Cei care am ales să urcăm în acest carusel avem parte de cea mai intensă și revelatoare experiență de care ne puteam bucura. Ne lăsăm purtați ”în sus”, dar ținem frâiele în mâinile noastre. Suntem mai conștienți și mai lucizi ca niciodată.

Ne vin în cale acum exact acei oameni alături de care putem merge mai departe. Până și sufletele-gemene se (re)găsesc mai ușor în această perioadă, deoarece dacă până acum era necesară o pregătire spirituală, acum acestea au de dus misiunea pentru care s-au întrupat amândouă în această viață. Sunt pregătite deja să se regăsească pentru a-și urma calea împreună.

Avem parte acum de acea experiență pentru care fiecare ne-am pregătit de-a lungul vieții noastre. Să o recunoaștem și să facem ca fiecare acțiune a noastră să conteze…atât pentru noi, cât și pentru ceilalți!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.