Festivalul internațional de spiritualitate “Evoluție conștientă” – Cluj-Napoca – 16-18 mai 2015

afis-festival22Vă anunțăm cu bucurie că vom ține un workshop pe tema relației de cuplu în cadrul Festivalului internațional de spiritualitate ”Evoluție Conștientă” care se va ține la Cluj-Napoca în perioada 16-18 mai 2015.

Luna Mai stă sub semnul renașterii, al reînnoirii, este luna în care natura este năucitor de vie și de exuberantă, este luna florilor și a vieții la intensitate maximă. Acesta este motivul pentru care a fost aleasă această lună pentru organizarea Festivalul internațional de spiritualitate “Evoluție conștientă”.

Sunteți invitați la reînnoire, la trăiri deosebite, la experiențe noi și transformatoare! Programul festivalului este conceput pentru a oferi fiecăruia activitățile cele mai potrivite, fie că se vrea aflarea mai multor informații, învățarea practicării anumitor tehnici sau manifestarea creativității sau pur și simplu să fii, în liniște sau savurând o muzică pentru suflet.

Sunt invitați lectori autentici, persoane cu experiență și dăruire pentru ceea ce fac, care vor împărtăși din experiențele lor personale, contribuind astfel la evoluția conștientă a participanților. Sunt invitați artiști, care vă pot ajuta să vă regăsiți creativitatea pierdută sau pur și simplu vă amintesc să vă jucați frumos, creând lucruri minunate. Sunt invitați muzicieni, care ne vor încânta auzul și sufletul cu acordurile minunate ale muzicii lor.

Printre invitați se mai numără: Cătălin Manea, Dr. Crina Vereș, Marek Griks, Victor Bratu, Zoltan Vereș, Mircea Nedelcu, Vasile Păun, Cristian Veet, Gabriela Vereș, Zoltan Bartha, Flavius Țurcanu, Denisa Florea, Turos Elemer și mulți alții.

De asemenea, este organizat un târg special la care se vor găsi cărți pentru suflet, produse ecologice și hand-made și multe alte lucruri, pentru bucuria trupului și sufletului.

Festivalul se află la cea de-a doua ediție. Vă invităm să vizualizați imagini de la prima ediție.

Intenția organizatorilor este de a aduna în același loc conferențiari, facilitatori de workshop-uri și ateliere, pentru a oferi clujenilor ocazia de a se bucura timp de două zile de energiile lor combinate, ca și catalizator al propriei evoluții.

Festivalul este structurat pe șase secțiuni, participanții putând opta, în cadrul unei zile, la ce activități doresc să participe, fără riscul de a se plictisi. Ambele zile se vor încheia cu o celebrare, sub forma unui concert.

Pentru mai multe informații și pentru înscriere, accesați site-ul Info Spiritual.

Așadar, vă invităm cu drag la festival!

One thought on “Festivalul internațional de spiritualitate “Evoluție conștientă” – Cluj-Napoca – 16-18 mai 2015

  1. Pingback: Evoluție conștientă | Jurnal de cuplu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.