Bine v-am regăsit în Noul An!

Pentru că în această perioadă se practică ”rezoluțiile” pentru Noul An, v-am pregătit un exercițiu de făcut…în cuplu! 🙂

Uitându-vă înapoi la anul care a trecut, ați vrea să schimbați ceva sau să faceți ceva diferit? Poate ați dori să adoptați un stil de viață mai sănătos sau poate v-ar plăcea să vă îmbogățiți viața socială.. Fiecare dintre parteneri are anumite nevoi și dorințe interioare pentru noul an pe care i-ar plăcea să le pună în practică.

Noi vă propunem următorul exercițiu:

1. Vă faceți fiecare câte o listă cu activități sau obiceiuri pe care doriți să le adoptați în noul an. Atenție: vorbim de acțiuni concrete, nu despre obiective mărețe! De pildă, ”pe parcursul acestui an merg de 3 ori pe săptămână la sală” sau ”mă întâlnesc/ne întâlnim cu prietenii de 4 ori pe lună” sau ”în acest an merg(em) în 2 concedii”. Și exact ăsta este felul în care vor fi formulate punctele de pe listă: fiecare în mod pozitiv și la timpul prezent. Pot fi atât lucruri individuale cât și acțiuni în cuplu.

2. După ce v-ați făcut fiecare individual lista, v-o citiți unul altuia. Puteți discuta pe marginea oricărui punct. Este un prilej minunat de a afla ce își dorește cu adevărat partenerul și totodată ce simte el vis-a-vis de dorințele tale.

3. Apoi uniți cele două liste într-una singură, care va fi ”TO DO LIST”-ul cuplului vostru pentru noul an. Puteți să puneți lista undeva la vedere, altfel încât să vă ”loviți” mereu de ea.

Scopul acestui exercițiu este acela de a vă identifica propriile dorințe și nevoi și pe cele ale partenerului. De asemenea, veți fi încântați să descoperiți câte activități puteți avea împreună!

Să vă fie de folos!

Noi vă dorim un an fabulos, plin de senzații minunate și experiențe magice alături de partenerul dumneavoastră!

liste

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.