Masajul erotic – ghid practic al extazului senzual

Astăzi vă vom povesti despre o carte pe care am primit-o în dar recent de la Editura Casa. Este vorba despre un ghid de creare a unei conexiuni intime și puternice între parteneri prin folosirea a diferite tehnici de masaj. Cartea se intitulează „Masajul erotic – ghid practic al extazului senzual” și este scrisă de către Kavida Rei, un terapeut de cuplu și trainer de Tantra din Marea Britanie.

Cartea reprezintă un manual compus din introducere, preliminarii și încă 3 părți complexe, care poartă cititorul prin tainele diferitelor tipuri de masaj erotic și îndeamnă cuplurile către regăsirea conexiunii intime dintre ei. De la definiția erotismului și clarificarea a ce presupune masajul erotic până la fascinanta lume a masajului tantric, autoarea ne poartă printr-o incursiune menită să ne stârnească atât curiozitatea, cât și dorința de punere în practică a tot ceea ce citim în această carte. Descoperim, așadar, ce înseamnă masajul erotic și care sunt beneficiile acestuia; aflăm principiile care stau la baza masajului erotic și harta călătoriei revelatorii către obținerea unei plăceri extatice și conexiuni energetice profunde.

Cartea de față ne învață trucuri ce țin de pregătirea spațiului în care masajul va avea loc, explicând în detaliu ce tip de uleiuri și lumânări contribuie la crearea unei ambianțe extrem de plăcută, precum și ce muzică și așternuturi sunt potrivite pentru o seară specială. Ne sunt prezentate atât regulile care stau la baza pregătirii individuale pentru masaj, cât și mișcările efective ale tehnicilor de masaj, precum și idei de jocuri erotice.

În prima parte a cărții ni se mai vorbește despre elementele esențiale ale senzualității și despre explorarea senzuală cu ajutorul simțurilor. Aflăm de aici cum își poate cultiva o femeie senzualitatea și care sunt zonele erogene ale acesteia, precum și despre accesarea naturii senzuale a bărbatului.

Apoi ni se prezintă o serie de tehnici de masaj pentru fiecare parte a corpului, precum și masajul indian pentru întregul corp. Descoperim în paginile cărții și farmecul apei și masajul umed, pentru a ne putea bucura de atingerile magice ale partenerului chiar și în cadă.

În partea a doua a cărții ni se exemplifică în detaliu masajul intim (pentru femei și pentru bărbați), masajul oral (prin folosirea gurii și a limbii) și auto-masajul, care aduce elemente importante de autodescoperire și terapeutice.

În cea de-a treia parte a cărții, suntem purtați în tainele unui preludiu de succes, prin masajul seducției, apoi către klimax, prin masajul orgasmic. Tot în partea a treia ni se vorbește despre legătura dintre minte și corp, aducându-se în discuție și fanteziile și masajul cu joc de roluri, pentru ca, la final, să ni se prezinte minunata lume tantrică, cu principiile, regulile și tehnicile sale spirituale.

În concluzie, recomandăm cartea Masajul erotic – ghid practic al extazului senzual tuturor acelor cupluri care își doresc să readucă pasiunea și erotismul în relația lor intimă, precum și persoanelor care doresc să își exploreze și să își cunoască mai bine corpul.

 

 

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.