Visezi la partenerul ”ideal”? Citește asta!

Aproape toți aspirăm să întâlnim acea ființă minunată a cărei prezență va putea trezi în noi Magia, Misterul, Iubirea și Fericirea Fără Măsură… Și, cu certitudine, “Ileana Cosânzeana” sau “Făt Frumos” există! Dar ca să putem atrage iubirea unor astfel de ființe extraordinare, trebuie să devenim noi înșine un Făt Frumos sau o Ileana Cosânzeana… Nu există altă cale!

Alegerile noastre exprimă ceea ce suntem la un moment dat. O vrabie își va alege întotdeauna ca pereche în viață o altă vrabie! Poate că vrabia noastră visează la cantecele privighetorii, la călătoriile în țările calde pe care le face o rândunica sau la forța imperială a zborului unui vultur, dar atunci când va veni momentul unei alegeri ea va alege tot o vrabie ciufulită și gălăgioasă precum este ea, sperând că universul de pene cenușii în care își va continua existența îi va aduce fericirea. O vrabie nu va putea face o altă alegere! Desigur, va fi încântată de trilurile privighetorii, va visa cu ochii deschiși la călătoriile fascinante peste mări și țări pe care le-ar putea face alături de o rândunică, i-ar plăcea nespus să se bucure de protecția unui vultur… În scurtele momente de relativă luciditate, mintea îi va spune că o astfel de pasăre va putea cu adevărat să o împlinească dar, până la urma, va simți să aleagă la fel ca în trecut. Este inevitabil! O vrabie nu se va simți în largul ei decât în compania unei alte vrăbii. Trilurile privighetorii o vor complexa, până la urmă; perspectiva unui zbor de mii de kilometri îi va tăia orice elan; prezența unui vultur o va umple de teamă, pentru că ea nu este dacât o vrabie!

Și atunci în ce fel va putea o vrabie să-și împlinească zborul interior? Doar transformându-se! Pentru a se transforma, însă, e nevoie să fie conștientă, e nevoie ca în ea să pulseze viu elanul către albastrul cerului! Pentru a trăi împlinirea unei relații superioare, vrabia va trebui să își alchimizeze în așa fel natura inferioară, prin identificare cu idealul pe care îl are, încât să devină ea însăși o privighetoare, o rândunica, un vultur…

Revenind din această alegorie, să ne imaginăm o scară de la unu la zece, în care la unu găsim omul.primitiv, la cinci, omul obișnuit, iar la zece, ființa care a atins desăvârșirea.

Luând în discuție condiția omului obișnuit, unul dintre laitmotivele lamentărilor acestuia va fi acela că “nu știe cum se face, dar în toate relațiile pe care le-a avut nu a întâlnit decât femei profitoare sau bărbați neserioși și mincinoși”. De unde concluzia irefutabilă că toate femeile sunt ușuratice, eufemistic vorbind, respectiv că toți bărbații s-au născut în cotețDesigur, experiența tristă și limitatoare a omului ne-conștient nu poate fi un reper decât pentru adevărul său mic și inconsistent. Dintr-o perspectivă mai înaltă, putem înțelege că, atâta vreme cât noi rămânem în aceeași condiție existențială, vom face aceleași alegeri pe care le-am mai făcut și acum douăzeci de ani; și oricât de diafane vor fi proiecțiile noastre, realitatea ne va lovi frontal și fără menajamente într-o bună zi, dărâmând încă o dată toate castelele de nisip pe care ni le-am construit.

Căci cum ar putea omul de la nivelul de conștiință al lui “cinci” să aleagă cu toată ființa, ca pereche în viață, omul de la nivelul “nouă”?! Sunt lumi atât de diferite, cu atât de puține punți de trecere… Prin urmare, indiferent de speranțele sale, el va alege tot omul cu o condiție asemănătoare – omul de “cinci”, de “șase” sau de “patru”. Si chiar dacă va avea ocazia să stea în compania oamenilor superiori aflați pe treptele cele mai înalte ale acestei scări, ființa obișnuită nu îi va recunoaște.

Da, își va spune, poate: “ce om deosebit!” dar, la puțin timp după aceea, se va arunca cu speranță tot în brațele unei ființe care este dupa chipul și asemanarea sa. Iar acest ciclu al dezamăgirilor va continua fără oprire până în ziua în care, sătulă de suferință, ființa în cauză va ridica în sfârșit capul din mocirlă și va privi către cer pentru a găsi singurul reper fix care o poate calauzi cu adevărat prin această lume iluzorie. Este momentul în care poate începe centrarea în sine și ruperea condiționărilor întreținute cu înverșunare atâta amar de vreme. Este momentul în care procesul alchimic se poate demara, este clipa în care Scânteia Divină din sufletul ei își face simțită căldura.

Acum poate începe transformarea conștientă. Iar primul lucru care trebuie îndepărtat este frica de singurătate. Este un moment privilegiat în care este de preferat să fii singur, indiferent de tristețile ce îți pot umbri pleoapele uneori. Dacă nu ai un partener care să vrea schimbare și evoluție, ce-ai putea să rezolvi rămânând într-o relație fără perspective? Trebuie să fii puternic și determinat pentru că nu este ușor să lupți cu toate atașamentele și condiționările pe care le cari după tine, cu toate greșelile care vor striga după compensare.. Dar dacă reușești să-ți menții fața către stele, Cerul îți va întinde mâna și te va trage spre El! Și dacă în aceste momente de grație sufletul îți va fi inundat cu iubire adevărată, iubește oricum, cu toată ființa ta, și nu te preocupa foarte mult dacă vei fi iubit la rândul tău! Gândește-te la toate alegerile știute și nestiute pe care le-ai facut si nu te astepta sa obții împlinirea interioară fără obstacole. Dar fii sigur că iubirea pe care o vei lăsa să curgă prin tine, și care nu este a ta, te va transforma, te va apropia tot mai mult de izvorul fericirii!

Iar într-o buna zi vei fi un Om Nou. În acea zi vei înțelege că tu îți construiești realitatea, că fericirea adevărată este parte a naturii tale, că nimic nu îți vine din exterior pentru că tu ești Totul. În acea zi, o altă ființă minunată ca tine te va cuprinde în brațele sale, iar tu o vei recunoaște ca fiind asemenea ție…

De aici totul devine o poveste magica cu Feți Frumoși și Ilene Cosânziene, cu zboruri printre stele si regăsire de Sine!… Dar doar de aici!

– extras din romanul ezoteric ”Magicianul Alb”, autor Daniel Roxin

 

Mai jos lăsăm un articol (în engleză) dedicat femeilor, scris de Sabrina Lynn, fondatoarea site-ului ”ReWilding for Women”:

”So you say you want a conscious man, hey?

You do realise this would require you to be a conscious woman, right?
Do you know what that means? Do you understand the demands that unavoidably come with this territory?

It will require your ALL. It will require that you own your shit, all of it, even the deep, dark, hidden, nasty bits.

You’ll be forced to face:

The wicked witch within
The manipulative bitch who simply must get her way despite the cost
The prostitute who sells herself
The unhealed, needy little girl who wants constant reassurance from the outside
The destructive wild woman who will tear down an entire city simply because she feels like it
The unhealthy mother who treats her man like a little boy vs. her lover
The years of hiding the parts of self that aren’t accepted in our society will have to be opened to.

You’ll have to look at your distrust of the masculine square in the eyes and tell it to ‘fuck off’.

You’ll have to catch yourself every time you feel your body or your heart closing. And then you’ll have to work to open it.

You’ll have to let go of the rage, the grief and the pain you hold toward him. You’ll have to soften into an open hearted, completely trusting place so that this conscious man can take you to places you would never and could never take yourself to.

There’s a reason you crave a conscious man. Your heart and your soul knows what’s possible.

But you must be willing to do the work to get there. This is no airy fairy ride that you can transcend your way into and it isn’t for the faint of heart.

Talking to your angels will not get you there.
Opening your third eye will not get you there.
Skimming the surface and dancing around the truth of who you are will not get you there.

Knowing thyself will get you there. Knowing, seeing, opening to and accepting every aspect of yourself will get you there.

Letting go of the walls around your heart, your womb, your yoni and every other part of your body will get you there.

Forgiving every man who has ever wronged you in this life and every other life you’ve lived will get you there.

Forgiving yourself will get you there.

There’s two ways to do this:

You do the work on your own. You open, you release, you heal, you come to wholeness on your own and then you meet a conscious man who is on the same level you are.
You do it together, with a man who meets you where you’re at right now. You evolve together. He becomes consciousness, you become love.
Here’s what’s true, you always attract and inspire a man as deeply committed to opening in love as you are, right now, which means that a man will be conscious and present to the same degree that you are actively radiating your love and allowing life force itself to roll through your being.

If you want a conscious man, go get him! But don’t expect him to fall into your lap. He won’t. It’s against every natural law there is.

Do the work with a man who meets you where you’re at now or do the work on your own until a man who meets you shows up.

Everything else is just wishful thinking and fairytales.”

Sabrina Lynn

 

De asemenea, îți sugerăm să citești și articolul ”Înainte de a intra într-o relație”.

 

Imagine: Pinterest

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.