Metode de Autovindecare – Curs Intensiv de Transformare Personală

După o pauză de mai bine de 1 an, cu bucurie vă anunț că reiau un curs tare drag mie: ”Metode de Autovindecare – Curs Intensiv de Transformare Personală”.

Cursul reprezintă o colecție de exerciții, metode și instrumente din diverse tehnici de vindecare în care sunt certificată, precum și exerciții create de mine personal pentru clienții mei din privat.

Acest curs este special conceput pentru a te ajuta să înțelegi mai bine planurile ființei tale (mental, fizic, emoțional, spiritual și energetic) și pentru a obține acces la o serie de instrumente menite să te ajute să începi propria vindecare. Am ales câte o serie de exerciții pentru fiecare plan, astfel încât să poată fi cuprinse toate aspectele tale ca ființă umană.

Ce ai de câștigat dacă alegi să participi la acest curs?

• Înainte de toate, vei conștientiza care sunt rănile și obstacolele cu care te confrunți în acest moment în viața ta. Atunci când anumite șabloane ne sunt servite în mod repetat, există în spatele lor un mesaj pe care refuzăm să-l vedem. De pildă, dacă la fiecare loc de muncă de până acum te-ai simțit neîndreptățit(ă) sau neapreciat(ă) sau ai dat peste același tipar de șef… sau dacă, în plan personal, ai experimentat aceleași lipsuri și nemulțumiri în cadrul fiecărei relații de cuplu pe care ai avut-o până acum, atunci putem spune că, dincolo de tiparul propriu-zis (pe care îl vom identifica împreună) există niște convingeri bine înrădăcinate în subconștientul tău care te țin pe loc și nu îți permit să evoluezi. Odată ce ai identificat aceste convingeri, ai făcut deja un prim pas spre vindecare. Vei scăpa astfel de convingerile limitative și îți vei contura un set nou de convingeri potențatoare, care să te susțină în crearea vieții pe care ți-o dorești.
• Vei învăța să meditezi, să-ți controlezi gândurile și mintea, făcând din Ego-ul tău un partener și nu un dușman. Odată ce ți-ai recăpătat controlul asupra minții tale, vei putea să accesezi orice îți dorești, fie că este vorba despre iubire, sănătate, abundență financiară sau alte lucruri care vrei să se manifeste în viața ta.
• Vei avea parte de exerciții fizice care vor contribui la armonizarea energiei în corp și la deblocarea centrilor energetici, echilibrându-i și permițându-le astfel să funcționeze la potențial maxim. Vom face exerciții ușoare de gimnastică, alternate cu exerciții ușoare de Yoga și Chi-Kung. Am mai pregătit meditații și exerciții de echilibrare a chakrelor, deoarece acestea au un rol semnificativ în vindecarea corpului fizic. Cu această ocazie, vei afla totul despre chakre.
• Vei identifica acele aspecte care nu îți permit să ai parte de relații armonioase. Vei înțelege care este tiparul pe care îl urmezi, te vei elibera de corzi care nu-ți mai folosesc și îți vei identifica rănile din copilărie și din relațiile anterioare, asupra cărora vei începe procesul de vindecare, scăpând de imensul bagaj emoțional pe care îl cari de atâta timp după tine și care nu îți mai servește la nimic. Astfel, vei face loc Iubirii și Armoniei în viața ta.
• Îți vei cunoaște și vei începe vindecarea copilului interior, care îți va aduce apoi inspirație și creativitate nelimitată. De asemenea vei avea șansa să-ți vindeci relația cu părinții, prin exerciții de iertare și eliberare.
• Vei învăța să-ți accesezi Sinele Superior și să interpretezi mesajele pe care acesta ți le transmite. Noi deținem deja răspunsurile la toate problemele noastre. Vei învăța, așadar, să găsești soluții imediate pentru situațiile cu care te confrunți.
• Vei învăța cum să te raportezi la oameni, cum să-i înțelegi și cum să faci să nu te mai lași afectat de acțiunile celorlalți.
• Vei înțelege care sunt mesajele corpului tău și vei învăța să le interpretezi. Vom vedea care sunt mesajele problemelor de sănătate cu care te confrunți și cum te poți vindeca.
• La finalul cursului vei pleca cu multe conștientizări și cu o bază puternică pentru propria ta vindecare. Vei știi când și cum să-ți activezi potențialul interior, manifestând orice îți dorești în viața ta.

Exercițiile pe care le vei învăța pe durata cursului îți vor fi utile de-a lungul întregii vieți.

Facilitator

Sunt Raluca Rusu, NLP-coach și trainer acreditat și te voi îndruma pe parcursul întregului curs. Toate informațiile legate de experiența mea profesională le găsești aici: http://ralucarusu.wixsite.com/ralucarusu/despre-mine

Programul cursului

Perioada de desfășurare: 6 – 8 iulie 2018
Vineri, 6 iulie – între orele 18:30 – 21;
Sâmbătă, 7 iulie – între 10 – 18 – cu două sau trei pauze a câte 10 minute și pauza de masă de 1 oră;
Duminică, 8 iulie – între orele 10 – 17 – cu două sau trei pauze a câte 10 minute și pauza de masă de 1 oră.

Locația exactă va fi anunțată ulterior persoanelor înscrise oficial.

Costul cursului

Dacă te înscrii și achiți avansul până în data de 15 iunie 2018, plătești doar 500 lei.
După această dată costul cursului va fi de 700 lei.
Dacă mai aduci o persoană, primești un discount de 150 lei din costul total al cursului. Adică dacă te înscrii și plătești avansul până în data de 15 iunie și mai și aduci o persoană, ai ocazia să participi la acest curs achitând doar 350 lei!
Persoanele care au mai participat anterior la acest curs au gratuitate.

Pe lângă investiția în sănătatea și dezvoltarea ta personală, costul cursului include:
– Materialele de curs;
– Suportul propriu-zis de curs;
– Cafea, ceai, apă, micul dejun pentru sâmbătă și pentru duminică,
– Costurile aferente închirierii spațiului.

Înscrierea se ia în considerare după achitarea unui avans de 200 lei în contul RO96 RZBR 0000 0600 0884 8169 deschis la Raiffeisen Bank pe numele de Rusu Raluca Mihaela.

Neparticiparea la curs NU va atrage după sine restituirea avansului, însă se va oferi un voucher de reducere în valoare de 200 lei pentru cursurile viitoare.

Vă aștept cu drag la un weekend întreg dedicat vindecării, evoluției și transformării personale!

Pentru o cât mai bună organizare, vă rog să completați acest formular:

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.