WORKSHOP cupluri: „Ce știm despre noi?”

Adesea intrăm în relații chiar fără a ne cunoaște pe noi înșine. Ne dorim, însă, să cunoaștem totul despre celălalt… Și, cu toate astea, de cele mai multe ori selectăm doar informațiile care ne convin și care rezonează cu propriile noastre convingeri, omițând lucruri care, pentru celălalt, s-ar putea să fie foarte importante. La fel, în mod inconștient, îi ascundem celuilalt lucruri despre noi, nu pentru că am vrea să rămânem misterioși, ci pentru că nici măcar noi nu le cunoaștem. Iar aici nu ne referim la informații de genul: mâncarea preferată, sportul preferat, echipa favorită, numărul partenerilor anteriori, statut financiar etc. Acestea sunt informații de care suntem conștienți. Cele mai frecvente lucruri de care nu suntem conștienți sunt cele ce țin de lumea noastră interioară: modalități de expresie a iubirii, nevoi, dorințe, limite, convingeri, valori. Adesea conflictele într-un cuplu sunt declanșate, la nivel subtil, de unul dintre aceste aspecte, chiar dacă, aparent, cauzele par a fi de ordin exterior.

BENEFICIILE participării la acest eveniment

În cadrul acestui atelier veti învăța:

– să identificați ce este important pentru voi într-o relație de cuplu;

– să vă exprimați propriile nevoi/dorințe;

– să vă auziți cu adevărat partenerul!

– să vă înțelegeți mai bine, atât pe voi înșivă, cât și pe celălalt;

– să identificați adevăratele cauze ale conflictelor dintre noi.

FACILITATORI

Raluca Rusu este NLP-coach, consilier și trainer de dezvoltare personală și specialist în terapia de cuplu. Susține conferințe, workshop-uri și seminarii pe teme de mare interes în acest domeniu și oferă consultații individuale. Principala ei preocupare este îmbunătățirea și armonizarea relațiilor de cuplu, precum și evoluția personală individuală. Este autoarea cărții “Ghidul Relației de Cuplu”, o carte practică, devenită bestseller încă din faza de precomenzi. Cu o pregătire în acest sens, prin formările profesionale pe care le-a urmat de-a lungul timpului, Raluca se bucură de recunoaștere printre consilierii de cuplu din Cluj-Napoca. A fost invitată ca speaker în cadrul mai multor evenimente de dezvoltare personală, precum și de spiritualitate. Printre proiectele sale actuale se numără Cursul ”Metode de Autovindecare”, un curs complex de transformare personală, care abordează ființa umană la nivel holistic. O altă realizare este proiectul conceput alături de soțul ei, Daniel Rusu, și anume: Jurnal de Cuplu (www.jurnaldecuplu.com). Acest proiect vine sub forma unui blog de dezvoltare personală pentru parteneri – în cuplu și individual, precum și sub forma unor programe special concepute pentru cupluri.

Mai multe despre Raluca aici: https://ralucarusu.wixsite.com/ralucarusu

Daniel Rusu este cadru didactic universitar, consilier de orientare în carieră și de dezvoltare personală, coach de masculinitate și sexualitate masculină. Cu o pregătire amplă în spate și formări de specialitate, Daniel este căutat de bărbați din România, dar și din alte țări, pentru a-i ghida pe calea descoperirii de sine, dezvoltării personale și cultivării masculinității. El organizează bilunar cercul de masculinitate din Cluj-Napoca. A fost invitat ca speaker în cadrul mai multor conferințe și evenimente de dezvoltare personală. În cadrul universității la care predă, Daniel organizează un proiect de dezvoltare personală și profesională pentru studenții săi. În cadrul acestui proiect, Daniel aduce specialiști din diferite domenii, pentru a le vorbi studenților.

Mai multe despre Daniel aici: http://danielrusucoaching.wixsite.com/danielrusu

Împreună, Raluca și Daniel organizează workshop-uri și evenimente pentru cupluri, atât în țară, cât și în afară. Printre evenimentele internaționale se numără workshop-uri organizate în Paris, Franța, precum și tabere pentru cupluri în Bali, Indonezia și în Thailanda.

INVESTIȚIA TA – 172 ron/persoană

LOCAȚIA va fi anunțată persoanelor înscrise

Înscrierea se ia în calcul după achitarea unui avans de 100 Ron în contul RO96 RZBR 0000 0600 0884 8169 deschis la Raiffeisen Bank pe numele de Rusu Raluca Mihaela.

ÎNSCRIEREA se face completând următorul formular:

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.